EtusivuHalliPeliKäyttöohjeSP Elementit OyPalauteTietoa


Käynnistä
HalliPeli

Rekisteröidy

Muokkaa
tietoja

Salasana
unohtui?

Ota yhteyttä

Varmuus
Vaivattomuus
Tuotteet ja toiminnot
Toiminnallisuus
Asennus
Projektinhoitohenkilöt
Kattoelementit
Tekniset tiedot
Pu-kattoelementti
Kovavillakattoelementti
Tuulettuva kattoelementti
Seinäelementit
Suurelementti

SP Elementit jatkaa SPU Elementtien hallirakentamisen perinnettä


Lataa elementtiesite

PDF -tiedosto
SP Elementit Oy on tunnettu hallirakentamisen taitaja ja erityiskohteiden osaaja. SP Elementtejä (aiemmin SPU Elementtejä) on toimitettu jo yli 20 vuoden ajan yli tuhanteen kohteeseen.

SP Elementit Oy on hallirakentamisen palkittu edelläkävijä. Teknisesti huippulaadukkaat tuotteet ja halliprosessin kokonaisuuden hallinta ovat mahdollistaneet asiakkaiden monipuolisen palvelun erilaisissa hallirakentamiskohteissa. Toteutetut kohteet sisältävät valtavan määrän tietotaitoa ja kokemusta yksilöllisistä varastohalleista maamme vaativimpiin teollisuus-, urheilu- ja liikerakennuksiin.

Hallikohteiden toteutuksissa on kokemuksen tuoma tietotaito ensiarvoisen tärkeää. SP Elementit Oy on tutkinut ja kehittänyt elementtien teknisiä yksityiskohtia ja rakennusfysikaalista toimintaa yhteistyössä VTT:n ja teknillisen yliopiston kanssa. Uusimmat tutkimustiedot on siirretty työmenetelmiin ja elementtirakenteisiin parhaan toiminnan varmistamiseksi. Yliopistoyhteistyön tuloksena on myös kehitetty innovatiivisia toimintamenetelmiä kuten SPE halliprojektien aineistonhallinta sekä hallipeli -ohjelma (www.hallipeli.fi), jota voi käyttää budjetoinnissa. SP Elementtejä on useita eri tyyppejä. Erilaisiin tarpeisiin ja teknisiin vaatimuksiin on omat vaihtoehtonsa, joilla saavutetaan paras soveltuvuus kohteeseen niin teknisesti kuin esteettisestikin.
| Yhteystiedot Käyttöehdot Palaute